Artificial Horizon - U2

Artificial Horizon U2

Premiera: 14 maja 2010

Gatunek: Rock

Artificial Horizon: E-Recenzje


# Tytuł Czas
1 Elevation (Influx remix) 4:04
2 Fast Cars (Jacknife Lee remix) 3:30
3 Get on Your Boots (Fish Out of Water mix) 3:47
4 Vertigo (Trent Reznor remix) 3:39
5 Magnificent (Fred Falke Radio mix) 4:02
6 I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight (Live 360 mix) 6:47
7 Beautiful Day (David Holmes mix) 5:37
8 Staring at the Sun (Monster Truck remix) 5:09
9 Happiness Is a Warm Gun (Danny Saber mix) 4:54
10 Get on Your Boots (Justice remix) 3:29
11 City of Blinding Lights (Hot Chip 2006 remix) 6:19
12 If God Will Send His Angels (Grand Jury mix) 5:46
13 Staring at the Sun (Brothers in Rhythm Ambient mix) 5:29
14 Unknown Caller (Snow Patrol remix) 4:35

Artyści wystepujący na albumie "Artificial Horizon"

Brak danych.

Teledyski z płyty "Artificial Horizon"

Brak teledysków z tej płyty
Piszesz recenzję dla: Artificial Horizon

Przepisz tekst z obrazka:

* pola obowiązkowe

Dodaj komentarz do płyty "Artificial Horizon"


Przepisz tekst z obrazka: