Dreams and Nightmares - Meek Mill

Dreams and Nightmares Meek Mill

Premiera: 30 października 2012

Gatunek: RnB / Hip-Hop

Wydawca: Maybach Music Group, Warner Bros. Records

Dreams and Nightmares: E-Recenzje


# Tytuł Czas
1 Dreams and Nightmares 3:50
2 In God We Trust 4:37
3 Young & Gettin' It (featuring Kirko Bangz) 3:26
4 Traumatized 4:10
5 Believe It (featuring Rick Ross) 3:31
6 Maybach Curtains (featuring Nas, John Legend and Rick Ross) 4:52
7 Amen (featuring Drake) 4:49
8 Young Kings 3:51
9 Lay Up (featuring Wale, Rick Ross and Trey Songz) 4:07
10 Tony Story (Pt. 2) 4:23
11 Who You're Around (featuring Mary J. Blige) 3:19
12 Polo & Shell Tops 3:26
13 Rich & Famous (featuring C-IZ) 4:15
14 Real Niggas Come First 3:32

Artyści wystepujący na albumie "Dreams and Nightmares"

John Legend wokal
Mary J. Blige wokal
Rick Ross rap,słowa
Wale rap,słowa
Drake wokal
Trey Songz wokal

Teledyski z płyty "Dreams and Nightmares"

Brak teledysków z tej płyty
Piszesz recenzję dla: Dreams and Nightmares

Przepisz tekst z obrazka:

* pola obowiązkowe

Dodaj komentarz do płyty "Dreams and Nightmares"


Przepisz tekst z obrazka: