Excuse My French - French Montana

Excuse My French French Montana

Premiera: 21 maja 2013

Gatunek: RnB / Hip-Hop

Wydawca: Maybach Music Group, Interscope Records

Excuse My French: E-Recenzje


# Tytuł Czas
1 Once in a While (featuring Max B) 4:11
2 Trap House (featuring Birdman & Rick Ross) 4:24
3 Ain’t Worried About Nothin' 3:32
4 Paranoid (featuring Young Cash) 4:27
5 When I Want 3:38
6 Fuck What Happens Tonight (featuring DJ Khaled, Mavado, Ace Hood, Snoop Dogg & Scarface) 5:27
7 Gifted (featuring The Weeknd) 4:08
8 Ballin' Out (featuring Jeremih & Diddy) 4:25
9 I Told Em 4:22
10 Pop That (featuring Drake, Rick Ross & Lil Wayne) 5:03
11 Freaks (featuring Nicki Minaj) 3:02
12 We Go Where Ever We Want (featuring Ne-Yo & Raekwon) 4:17
13 Bust It Open 3:27

Artyści wystepujący na albumie "Excuse My French"

Ne-Yo wokal
Snoop Dogg rap
Diddy rap
Lil Wayne rap
Rick Ross rap
DJ Khaled rap
Drake wokal
Nicki Minaj rap
Birdman rap
The Weeknd rap

Teledyski z płyty "Excuse My French"

Brak teledysków z tej płyty
Piszesz recenzję dla: Excuse My French

Przepisz tekst z obrazka:

* pola obowiązkowe

Dodaj komentarz do płyty "Excuse My French"


Przepisz tekst z obrazka: