Infinity On High - Fall Out Boy

Infinity On High Fall Out Boy

#172 057-5

Premiera: 30 listopada 2006

Wydawca: Mercury Records

Infinity On High: E-Recenzje


# Tytuł Czas
1 Thriller 3:29
2 The Take Over, The Breaks Over 3:33
3 This Ain't A Scene, It's An Arms Race 3:32
4 I'm Like A Lawyer With The Way I'm Always Trying To Get You Off (Me + You) 3:31
5 Hum Hallelujah 3:50
6 Golden 2:32
7 Thnks Fr Th Mmrs 3:23
8 Don't You Know Who I Think I Am? 2:51
9 The (After) Life Of The Party 3:21
10 The Carpal Tunnel Of Love 3:23
11 Bang The Doldrums 3:31
12 Fame < Infamy 3:06
13 You're Crashing, But You're No Wave 3:42
14 I've Got All This Ringing In My Ears And None On My Fingers 4:03

Artyści wystepujący na albumie "Infinity On High"

Brak danych.

Teledyski z płyty "Infinity On High"

Brak teledysków z tej płyty
Piszesz recenzję dla: Infinity On High

Przepisz tekst z obrazka:

* pola obowiązkowe

Dodaj komentarz do płyty "Infinity On High"


Przepisz tekst z obrazka: