Lonely Are the Brave - Maverick Sabre

Lonely Are the Brave Maverick Sabre

Premiera: 27 stycznia 2012

Gatunek: RnB / Hip-Hop
Styl: post-dubstep, soul

Wydawca: Mercury Records

Lonely Are the Brave: E-Recenzje


# Tytuł Czas
1 I Need 4:00
2 Let Me Go 3:31
3 Open My Eyes 4:06
4 Memories 3:37
5 Cold Game 3:43
6 No One 3:34
7 These Days 3:40
8 Sometimes 3:47
9 I Used to Have It All 3:51
10 Shootin' the Stars 3:36
11 I Can Never Be 4:59
12 Running Away 3:33
13 A Change is Gonna Come (Acoustic Version) 3:14
14 I Don't See the Sun (Don't Ever Feel Too Much)/They've Found Him a Gun (Live at the Jazz Café) 8:31

Artyści wystepujący na albumie "Lonely Are the Brave"

Brak danych.

Teledyski z płyty "Lonely Are the Brave"

Brak teledysków z tej płyty
Piszesz recenzję dla: Lonely Are the Brave

Przepisz tekst z obrazka:

* pola obowiązkowe

Dodaj komentarz do płyty "Lonely Are the Brave"


Przepisz tekst z obrazka: