Monsters in the Closet - Mayday Parade

Monsters in the Closet Mayday Parade

Premiera: 8 października 2013

Gatunek: Rock / Alternatywa
Styl: emo, post-punk, rock alternatywny

Wydawca: Fearless Records

Monsters in the Closet: E-Recenzje


# Tytuł Czas
1 Ghosts 4:42
2 Girls 3:22
3 Last Night for a Table of Two 3:39
4 12 Through 15 4:58
5 The Torment of Existence Weighed Against the Horror of Nonbeing 4:04
6 Even Robots Need Blankets 3:24
7 Repent and Repeat 2:54
8 Demons 3:31
9 Sorry, Not Sorry 3:25
10 Nothing You Can Live Without, Nothing You Can Do About 3:55
11 Hold Onto Me 3:15
12 Angels 4:14

Artyści wystepujący na albumie "Monsters in the Closet"

Brak danych.

Teledyski z płyty "Monsters in the Closet"

Brak teledysków z tej płyty
Piszesz recenzję dla: Monsters in the Closet

Przepisz tekst z obrazka:

* pola obowiązkowe

Dodaj komentarz do płyty "Monsters in the Closet"


Przepisz tekst z obrazka: