No One Ever Really Dies - N.E.R.D.

No One Ever Really Dies N.E.R.D.

Premiera: 15 grudnia 2017
Premiera w Polsce: 15 grudnia 2017

Gatunek: RnB / Hip-Hop

Wydawca: I Am Other
Dystrybutor: Sony Music 

No One Ever Really Dies: E-Recenzje


# Tytuł Czas
1 Lemon (with Rihanna) 3:39
2 Deep Down Body Thurst 4:11
3 Voilà (with Gucci Mane and Wale) 4:20
4 1000 (with Future) 4:03
5 Don't Don't Do It! (with Kendrick Lamar) 4:17
6 ESP 5:29
7 Lightning Fire Magic Prayer 7:44
8 Rollinem 7's (with André 3000) 5:09
9 Kites (with Kendrick Lamar and MIA) 4:50
10 Secret Life of Tigers 3:45
11 Lifting You (with Ed Sheeran) 3:42

Artyści wystepujący na albumie "No One Ever Really Dies"

Rihanna wokal
André 3000 rap
M.I.A. wokal
Gucci Mane rap
Wale rap
Ed Sheeran wokal
Kendrick Lamar rap
Future rap

Teledyski z płyty "No One Ever Really Dies"

Brak teledysków z tej płyty
Piszesz recenzję dla: No One Ever Really Dies

Przepisz tekst z obrazka:

* pola obowiązkowe

Dodaj komentarz do płyty "No One Ever Really Dies"


Przepisz tekst z obrazka: