No.6 Collaborations Project - Ed Sheeran

No.6 Collaborations Project Ed Sheeran

Premiera: 12 lipca 2019
Premiera w Polsce: 12 lipca 2019

Gatunek: Pop / RnB / Hip-Hop

Wydawca: Asylum Records
Dystrybutor: Warner Music Poland 

No.6 Collaborations Project: E-Recenzje


# Tytuł Czas
1 Beautiful People (featuring Khalid) 3:17
2 South of the Border (featuring Camila Cabello and Cardi B) 3:24
3 Cross Me (featuring Chance the Rapper and PnB Rock) 3:26
4 Take Me Back to London (featuring Stormzy) 3:09
5 Best Part of Me (featuring Yebba) 4:03
6 I Don't Care (with Justin Bieber) 3:39
7 Antisocial (with Travis Scott) 2:41
8 Remember the Name (featuring Eminem and 50 Cent) 3:27
9 Feels (featuring Young Thug and J Hus) 2:30
10 Put It All on Me (featuring Ella Mai) 3:17
11 Nothing on You (featuring Paulo Londra and Dave) 3:20
12 I Don't Want Your Money (featuring H.E.R.) 3:24
13 1000 Nights (featuring Meek Mill and A Boogie wit da Hoodie) 3:32
14 Way to Break My Heart (featuring Skrillex) 3:10
15 Blow (with Chris Stapleton and Bruno Mars) 3:29

Artyści wystepujący na albumie "No.6 Collaborations Project"

Brak danych.

Teledyski z płyty "No.6 Collaborations Project"

Brak teledysków z tej płyty
Piszesz recenzję dla: No.6 Collaborations Project

Przepisz tekst z obrazka:

* pola obowiązkowe

Dodaj komentarz do płyty "No.6 Collaborations Project"


Przepisz tekst z obrazka: