On This Winter's Night - Lady Antebellum

On This Winter's Night Lady Antebellum

#509994 04818 2 1

Premiera: 22 listopada 2012

Styl: country rock

Wydawca: Capitol Records
Dystrybutor: EMI Music Poland 

On This Winter's Night: E-Recenzje


# Tytuł Czas
1 A Holly Jolly Christmas 2:03
2 Christmas (Baby Please Come Home) 3:09
3 All I Want for Christmas Is You 3:35
4 I'll Be Home for Christmas 3:20
5 This Christmas 3:19
6 The First Noel 3:23
7 On This Winter's Night 4:01
8 Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow 2:33
9 Have Yourself a Merry Little Christmas 4:09
10 Silent Night (Lord of My Life) 3:11
11 Blue Christmas 3:28
12 Silver Bells 4:59

Artyści wystepujący na albumie "On This Winter's Night"

Brak danych.

Teledyski z płyty "On This Winter's Night"

Brak teledysków z tej płyty
Piszesz recenzję dla: On This Winter's Night

Przepisz tekst z obrazka:

* pola obowiązkowe

Dodaj komentarz do płyty "On This Winter's Night"


Przepisz tekst z obrazka: