Oops!...I Did It Again - Britney Spears

Oops!...I Did It Again Britney Spears


Premiera: 16 maja 2000

Wydawca: Jive Records

Oops!...I Did It Again: E-Recenzje


# Tytuł Czas
1 Oops!...I Did It Again 3:31
2 Stronger 3:23
3 Don't Go Knockin' On My Door 3:14
4 (I Can't Get No) Satisfaction 4:28
5 Don't Let Me Be The Last To Know 3:50
6 What U See (Is What U Get) 3:14
7 Lucky 3:25
8 One Kiss From You 3:23
9 Where Are You Now 4:39
10 Can't Make You Love Me 3:16
11 When You Eyes Say It 4:06
12 Girl In The Mirror 3:36
13 Dear Diary 2:46

Artyści wystepujący na albumie "Oops!...I Did It Again"

Brak danych.

Teledyski z płyty "Oops!...I Did It Again"

Brak teledysków z tej płyty
Piszesz recenzję dla: Oops!...I Did It Again

Przepisz tekst z obrazka:

* pola obowiązkowe

Dodaj komentarz do płyty "Oops!...I Did It Again"


Przepisz tekst z obrazka: