Take This To Your Grave - Fall Out Boy

Take This To Your Grave Fall Out Boy


Premiera: 30 listopada 2002

Wydawca: Fueled by Ramen

Take This To Your Grave: E-Recenzje


# Tytuł Czas
13 Yule Shoot Your Eye Out 3:40
1 Tell That Mick He Just Made My List of Things to Do Today 3:30
2 Dead on Arrival 3:14
3 Grand Theft Autumn / Where Is Your Boy 3:11
4 Saturday 3:36
5 Homesick at Space Camp 3:08
6 Sending Postcards from a Plane Crash Wish You Were Here 2:56
7 Chicago Is So Two Years Ago 3:19
8 The Pros and Cons of Breathing 3:21
9 Grenade Jumper 2:58
10 Calm Before the Storm 4:29
11 Reinventing the Wheel to Run Myself Over 2:21
12 The Patron Saint of Liars and Fakes 3:19

Artyści wystepujący na albumie "Take This To Your Grave"

Brak danych.

Teledyski z płyty "Take This To Your Grave"

Brak teledysków z tej płyty
Piszesz recenzję dla: Take This To Your Grave

Przepisz tekst z obrazka:

* pola obowiązkowe

Dodaj komentarz do płyty "Take This To Your Grave"


Przepisz tekst z obrazka: