The Big Picture - Elton John

The Big Picture Elton John

#536 266-2

Premiera: 22 września 1997

Wydawca: The Rocket Record Company

The Big Picture: E-Recenzje


# Tytuł Czas
1 Long Way From Happiness 4:47
2 Live Like Horses 5:02
3 The End Will Come 4:52
4 If The River Can Bend 5:23
5 Love's Got A Lot To Answer For 5:02
6 Something About The Way You Look Tonight 5:08
7 The Big Picture 3:45
8 Recover Your Soul 5:18
9 January 4:02
10 I Can't Steer My Heart Clear Of You 4:10
11 Wicked Dreams 4:39

Artyści wystepujący na albumie "The Big Picture"

Brak danych.

Teledyski z płyty "The Big Picture"

Brak teledysków z tej płyty
Piszesz recenzję dla: The Big Picture

Przepisz tekst z obrazka:

* pola obowiązkowe

Dodaj komentarz do płyty "The Big Picture"


Przepisz tekst z obrazka: