Who Built the Moon? - Noel Gallagher’s High Flying Birds

Who Built the Moon? Noel Gallagher’s High Flying Birds

Premiera: 24 listopada 2017
Premiera w Polsce: 24 listopada 2017

Gatunek: Rock

Wydawca: Sour Mash
Dystrybutor: Universal Republic 

Who Built the Moon?: E-Recenzje


# Tytuł Czas
1 Fort Knox 3:57
2 Holy Mountain 3:54
3 Keep on Reaching 3:24
4 It's a Beautiful World 5:17
5 She Taught Me How to Fly 5:02
6 Be Careful What You Wish For 5:40
7 Black & White Sunshine 3:41
8 Interlude (Wednesday Part 1) 2:10
9 If Love Is the Law 3:25
10 The Man Who Built the Moon 4:28
11 End Credits (Wednesday Part 2) 2:27

Artyści wystepujący na albumie "Who Built the Moon?"

Brak danych.

Teledyski z płyty "Who Built the Moon?"

Brak teledysków z tej płyty
Piszesz recenzję dla: Who Built the Moon?

Przepisz tekst z obrazka:

* pola obowiązkowe

Dodaj komentarz do płyty "Who Built the Moon?"


Przepisz tekst z obrazka: