Osiem utworów Morrisseya ze Stodoły

30 września 2009
ok. 1 minuta czytania

Płyta zawiera 18 utworów, które ukazały się na stronach B singli z ostatnich trzech albumów Morrisseya: „You Are the Quarry”, „Ringleader of the Tormentors” i „Years of Refusal”. Dodatkowa płyta zawiera 8 utworów koncertowych, które Morrissey wykonał 7 lipca 2009 roku w stołecznym klubie Stodoła.

Oto tracklista „Swords”:
CD 1:
„Good Looking Man About Town”
„Don’t Make Fun Of Daddy”s Voice”
„If You Don’t Like Me, Don’t Look At Me”
„My Dearest Love”
„The Never-Played Symphonies”
„Christian Dior”
„Shame Is The Name”
„Munich Air Disaster 1958”
„I Knew I Was Next”
„It”s Hard To Walk Tall When You’re Small”
„Teenage Dad On His Estate”
„Children In Pieces”
„Friday Mourning”
„My Life Is A Succession Of People Saying Goodbye”
„Drive-In Saturday”
„Because Of My Poor Education”

CD 2:
„I Just Want To See The Boy Happy”
„Black Cloud”
„I’m Throwing My Arms Around Paris”
„Why Don’t You Find Out For Yourself”
„One Day Goodbye Will Be Farewell”
„You Just Haven’t Earned It Yet, Baby”
„Life Is A Pigsty”
„I’m Ok By Myself”

Ostatni longplay artysty, „Years Of Refusal”, miał premierę 16 lutego 2009 roku.