The Cribs podsumowuje dorobek

21 listopada 2012
ok. 1 minuta czytania

Wydawnictwo wypełnią 22 nagrania. Obok dobrze znanych numerów znajdzie się nowa piosenka – „Leather Jacket Love Song”. To ostatni utwór nagrany z udziałem Johnny’ego Marra.

Wersja deluxe poszerzona zostanie o dodatkowy krążek z 18 kawałkami ze stron B singli.

Oto tracklista:
„Another Number”
„Come On, Be A No-One”
„I”m A Realist”
„Hey Scenesters!”
„We Share The Same Skies”
„You Were Always The One”
„Cheat On Me”
„Back to The Bolthole”
„We Were Aborted”
„Our Bovine Public”
„I”ve Tried Everything”
„Glitters Like Gold”
„Be Safe”
„Mirror Kisses”
„Men”s Needs”
„We Can No Longer Cheat”
„The Wrong Way To Be”
„City Of Bugs”
„Leather Jacket Love Song”


„Glandular Fever Got The Best Of Me”
„On A Hotel Wall”
„Saturday Night Facts Of Life”
„Kind Words From The Broken Hearted”
„It Happened So Fast”
„Eat Me”
„Fairer Sex”
„Advice From A Roving Artist”
„You”re Gonna Lose Us”
„Get Yr Hands Out Of My Grave”
„My Adolescent Dreams”
„Bastards Of Young”
„To Jackson”
„Better Than Me”
„So Hot Now”
„Is Anybody There?”
„Don”t You Wanna Be Relevant?”
„Don”t Believe In Me”

Dorobek indierockowej formacji zamyka „In The Belly Of The Brazen Bull” z maja 2012 roku.